Hoe je binnen 6 weken fit kan zijn zonder rare diëten.

0
245

Hoe je binnen 6 weken fit kan zijn zonder rare diëten.

Fit worden en Fit zijn wilt iedereen! Maar hoe wordt je nou fit zonder rare diëten te volgen en dat binnen 6 weken? Laten we beginnen met een paar dingen uit de wereld helpen:

  • Fit worden in minder dan 6 weken is ongezond.
  • In minder dan 6 weken kan je lichaam niet iets opbouwen wat zorgt voor een goede basis
  • Diëten zoals een dag niets eten is niet goed, hierdoor wordt je juist duf en niet fit.

Om een juiste balans te vinden tussen sport en voeding is het belangrijk dat je regelmaat hebt deze 6 weken. Zorg er dus voor dat je rond een vast tijdstip gaat slapen en rond een vast tijdstip opstaat. Om je zelf genoeg rust te geven, is het belangrijk dat je minimaal 6/7 uur slaapt en niet meer als 8 uur.

Voeding is de basis

Voeding is de basis om fit te worden. Je kan zoveel sporten als je wilt maar wanneer je blijft bunkeren op fastfood gaat het niet werken. Je bouwt misschien wel spieren en conditie op maar fastfood en vette tussendoortjes zorgen ervoor dat je geen gezonde basis hebt in je lichaam. Zorg er dus voor dat je goed en gezond eet en niet meer dan nodig.

Gezonde voeding geeft energie

Gezonde voeding zorgt niet alleen voor een goede basis maar gezond eten zoals groente geeft je ook veel energie. Een uurtje intensief sporten op een bakje met kip en groente is een stuk effectiever dan sporten op een hamburger van de McDonalds of een pizza.

Van bewegen wordt je fit

Wil je fit worden binnen 6 weken dan is het belangrijk om te bewegen. Beweging kan in allerlei verschillende vormen, denk aan fitnessen, hardlopen, crossfit enz. De meest effectieve manier van snel fit worden, zijn korte intensieve trainingen. Het is belangrijk dat je hierin regelmaat houdt, denk hierbij aan 3 tot 4 keer per week.

Regelmaat is het aller belangrijkste

Zonder regelmaat ga je niet snel fit worden. Wanneer je gesport hebt en pas 4 dagen later weer gaat sporten heeft het geen zin. Het is belangrijk dat je lichaam constant aan het werk blijft. Hierdoor wordt je conditioneel niet alleen fit maar voel je je ook fitter en beter!

Wat zeggen anderen over nugezondenfit.nl

”Via nugezondenfit.nl ben ik binnen 6 weken erg fit geworden en voel ik me een stuk beter!
Suzanne
Suzanne van Dalen
Huismoeder en horeca werker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here