shutters

De must haves die je in 2023 in je woning wilt hebben!

Voorbereid zijn voor het nieuwe jaar? Dat begint natuurlijk bij je woning! Er zijn zoveel trends de laatste tijd op het gebied van wonen dat het lastig bij te houden is. Er zijn heel veel meubels en soms weet je niet meer waar je het zoeken moet. Iedereen herkent het wel. Daarom zetten we in deze blog alles op een rijtje. Wil je weten wat de must haves voor in jouw huis worden aankomend jaar? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

Organische stijl

Je ziet het veel voorbij komen op Pinterest en het is een van de woontrends voor 2023: kalme en organische meubels. Maar wat wordt er nu precies bedoeld met kalm en organisch. Denk hierbij een meubels die ronder zijn afgewerkt, je ziet meer de zachte lijnen terug komen. De meubels zijn ook vaak wat lichter van kleur. Deze combinatie van kleur en zachte lijnen zorgen voor een vriendelijke en zachte uitstraling! De kleuren die je in combinatie met deze stijl terug ziet komen zijn gebroken wit en grijs, maar ook kleuren zoals groen en soms een felle kleur. Wat dus ook niet in jouw huis kan ontbreken is een bank of stoel in een mooie gebroken witte kleur met mooie ronde vormen.

Duurzaamheid terug laten komen in meubels

Op een bepaald moment moeten we natuurlijk allemaal ons steentje bijdragen aan duurzaamheid. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. Veel mensen doen dit door meubels en accessoires in hun huis. Je kunt meubels kopen van gerecyclede producten, dit draagt natuurlijk bij aan verbetering van het milieu. Ook kiezen mensen vaker voor een uniek meubelstuk in plaats van massaproductie. Je kunt ook veel leuke meubels en accessoires vinden in een kringloopwinkel. Dit is ook gelijk een stuk beter voor het milieu!

Shutters

Mega populair tegenwoordig: shutters! In veel huizen is het al niet meer weg te denken, het wordt ook steeds vaker aangeschaft. Ook zie je het veel terug komen op internet en in tijdschriften over wonen. Je hebt shutters in alle opties en kleuren. Zo heb je ook witte shutters, deze lichten je huis mooi op. Ze worden op maat gemaakt, dus je kunt ze precies naar wens laten maken. Het is een ideale toevoeging in huis als raamdecoratie. Naast dat shutters erg mooi zijn, zijn ze ook kind vriendelijk en antiallergeen. De lamellen van de shutters vangen namelijk met moeite stof op, dus voor mensen met huisstofmijtallergie is dit handig. Al eerder genoemd zijn shutters kind vriendelijk. Er zitten geen touwtjes vast aan shutters, er is dus geen gevaar om je kinderen in een ruimte te laten spelen.

About the author