huidproblemen

Marco van Coevorden; jouw kliniek voor huidproblemen!

Je bent heus niet de enige die problemen ondervindt door overmatig zweten of zich schaamt door de rimpels in de huid. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel klinieken die je kunnen helpen als je jouw problemen graag veranderd ziet. Onze favoriet? De kliniek van Marco van Coevorden. We leggen je graag uit waarom we deze kliniek ontzettend aanraden; lees snel met ons mee!

Wie is Marco van Coevorden?

Marco van Coevorden is een gepromoveerde dermatoloog die zijn behandeling enkel en alleen uitvoert met oog op de patiënt en daarbij volledig eerlijk en persoonlijk advies biedt. De patiënt staat bij Marco altijd centraal, zo is Marco de enige specialist die een MiraDry behandeling vanaf intake tot nazorg volledig uitvoert. Voor hem geldt ‘’wanneer ik alles zelf uitvoer, tot aan de nazorg, heeft de patiënt maar met één persoon te maken en dat is wel zo vertrouwd’’.

Welke behandelingen kan ik laten uitvoeren bij de kliniek van Marco van Coevorden?

Bij Marco van Coevorden kan je voor veel behandelingen terecht. Waar Marco zich in eerste instantie (tijdens studie etc.) richtte op overmatig zweten en handeczeem, heeft hij zijn expertise gaandeweg volledig uitgebreid. Zo is Marco gespecialiseerd op gebied van injectables, en doordat hij een volledig afgestudeerd dermatoloog is, weet hij ten alle tijden welke behandelingen de juiste zijn voor bepaalde huidproblematiek. Bij de kliniek van Marco van Coevorden kan je dan ook terecht voor behandelingen tegen overmatig zweten; behandelingen voor huidverbetering (zoals BoTox, Profhilo en Belotero Revive); behandelingen tegen migraine en hoofdpijn en behandelingen tegen tandenknarsen en kaakklemmen. Voor veel problematiek zijn verschillende behandelingen beschikbaar, er zal samen gekeken worden welke de best passende behandeling is!

Tarieven van de behandelingen van Marco van Coevorden

Wie bij Marco van Coevorden uitkomt voor een behandeling van bovenstaande problematiek, zal tot in de puntjes geholpen worden. Kwaliteit staat op één, en het fijne van de behandelingen van Marco van Coevorden is dat de tarieven niet hoog zijn. Voor een overzicht is het gemakkelijk om een kijkje te nemen op de tarievenlijst via de website van Marco van Coevorden; eerste consulten zijn in ieder geval altijd gratis!

Ervaringen van anderen

Het is natuurlijk fijn om te zien hoe anderen de behandelingen van Marco van Coevorden hebben ervaren. Via de website van de kliniek kan je reviews over de behandelingen inzien, maar het komt in ieder geval naar voren dat Marco van Coevorden erg kundig te werk gaat, een prettig persoon is en op een fijne manier uitlegt wat er precies gaat gebeurt tijdens een behandeling! De cijfers liegen er dan ook niet om; Marco van Coevorden krijgt gemiddeld een 8.5 voor zijn vakmanschap!

About the author